Look of the Day

Emma Watson! Unii dintre noi o stim din “Harry Potter” ca fiind fetita dragalasa si desteapta (de fapt, cea mai desteapta vrajitoare de varsta ei :P), nascuta din parinti incuiati sau sange-mal, cu chip angelic si imbracata de cele mai multe ori ca o scolarita  sau in roba neagra pe care elevii de la Hogwarts o purtau aproape tot timpul.

Intre timp, scolarita a mai crescut si a aparut in InStyle ca “Look of the day” pe data de 15 februarie.

Sursa aici!

Mie imi place stilul ei de zi cu zi putin neingrijit, dar cu totii stim ca acest stil putin neingrijit  nu e atat de simplu, este foarte bine studiat de domnisoarele care-l adopta! Doar ca nu inteleg noua ei coafura! Dupa parerea mea, ea se incadreaza in stilul femeilor dragalase, cum ar fi: Jessica Alba, Leighton Meester, Reese Whiterspoon etc., dar cu noua freza nu prea imi dau seama din ce categorie isi doreste ea sa faca parte:

Prima poza (sursa aici) e spontana, o tinuta lejera, balerini si am putea sa trecem cu vedere ca nu este o poza reusita, dar nici in cea de-a doua nu recunosc in ea chipul angelic de care vorbeam (sursa aici). E mult prea masculina tunsoare ei si orice tinuta ar aborda, aceasta freza nu o avantajeaza deloc!

Si ca sa fie si mai clar care este diferenta intre look-ul ei recent si cel vechi, please see below:

Sursa aici si aici

Mi s-a soptit in cascuta ca frantuzoaicele sunt mai nonconformiste asa ;).

Advertisements

2 thoughts on “Look of the Day

  1. Cum adik de ce are freza aia? Revolutia sex(nz)uala o trecut si peste ea, women power and stuff, capisci? Attitude, woman!
    Sau poate o fost la Cluj recent sa mai consulte ce se poarta.

  2. Stiu foarte bine la ce te referi… si chiar si motivele ei :D, doar ca in momentul in care iti schimbi look-ul, pe langa rebeliune ta interioara, iei in considerare si consecinta exterioara a acesteia, respectiv sa te si avantajeze noul look de powerpuff girl :P!
    Si nu vreau sa se inteleaga ca am vreo problema cu parul scurt, in general, fiindca, de exemplu, Halle Berry este absolut senzationala cu un asemenea look 😉 Capisci? 😉
    Salutari revolutiei senzuale clujene! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s