Must Have-uri – Shoes

Dupa ce am dezbatut, la modul general, ce linii, culori si materialele purtam anul acesta pentru a fi in trend, mi-am propus sa vin cu o lista a Must Have-urilor din garderoba noastra.

Designerii, in colectiile lor, vin cu foarte multe idei si fiecare dintre noi avem posibilitatea de a alege ce ne place si, mai ales, ce ne avantajeaza! Asta inseamna ca daca nu ne place un material, un imprimeu, o culoare sau nu ne avantajeaza un model, nu le vom purta doar de dragul trend-ului. Nici vorba! Nu sunt de acord!

Asa cum reiese si din titlu, voi incepe cu un prim post de Must Have-uri pentru primavara lui 2011 tratand subiectul pantofi! In opinia mea, acestia sunt esentiali si desavarsesc tinuta noastra, in plus noua, fetelor, ce ne mai plac pantofii, nu? Designerii ne indeamna sa alegem pentru primavara aceasta 70’s chunky platforms (ha, ce-s astia??? 😉 sunt platforme inspirate din moda anilor ’70), indiferent ca suntem in blugi sau in rochie, casual sau elegant! Platformele sunt o alternativa la pantofii inalti si incomozi si nici nu renuntam la centimetri. 😉

Am ales ca exemple platforme inspirate din anii ’70 de toate culorile si pentru toate buzunarele! (in ordine: Gucci, Calvin Klein, Jimmy Choo, Guess, Marc Jacobs, D&G si J. Crew).

Si acum sa vedem cum asorteaza actritele: Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Leighton Meester si Blake Lively aceste platforme. Trebuie sa recunosc ca am facut o pasiune pentru stilul vestimentar al acestora.

Sursa aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s