H&M

 

Dam, saptamana aceasta este marea deschidere. In sfarsit, brand-ul suedez H&M apare si in Romania. “Nebunie mare!”, imi spunea ieri o prietena din provincie care, contactand telefonic prietenele ei de prin Bucuresti, a aflat ca toata lumea isi ia liber vineri sa ajunga la H&M. Ma batea si pe mine gandul…si inca n-am renuntat total la aceasta idee, dar…

1) Nu am fost niciodata fana H&M! De ce? Pentru ca fiind un magazin destul de ieftin, e intotdeauna foarte aglomerat! Si fiind atat de aglomerat, banuiesc ca vanzatoarele nu pot sa faca fata albinutelor perseverente care intorc hainele pe toate partile, incearca zeci pe obiecte vestimentare si, cel mai important, le aseaza intr-o dezordine inexplicabila. Astfel, daca vroiai sa gasesti ceva dragut in H&M, aproape peste tot in Europa, trebuia sa te incarci cu o rabdare iesita din comun si sa fii dispusa sa petreci jumate de zi acolo. Acum imi pare putin rau ca in cele doua zile jumate petrecute la Stockholm, nu am intrat in H&M ca sa vad daca exista vreo diferenta la el acasa, el – brand-ul :P, dar am considerat ca timpul e prea scurt pentru a fi pierdut la cumparaturi, Stockholm-ul fiind atat de minunat (am divagat putin :D).

2) In plus, nici una dintre “piesele” mele de rezistenta vestimentara nu este de la H&M. Aaaa, ba da, am uitat de jachetica verde de toamna tarzie pe care am indragit-o mult 😀 si pe care am cumparat-o dintr-un H&M de pe Las Ramblas – Barcelona in 2007. Atunci rectific: nu am foarte multe haine de la H&M pe care sa le consider a must have. Mie imi plac, in general, hainele interesante, cele clasice nu prea imi atrag atentia. Din punctul acesta de vedere, H&M nu are nicio sansa in ceea ce ma priveste, sa ajunga in my top 10 favourite brands. 

Dar revenind la marea deshidere: m-am uitat si eu prin colectia afisata pe site-ul oficial al H&M si pe care o vom gasi in magazinele din Romania. Si nu am ramas impresionata, dimpotriva! Ceea ce sper este ca sunt doar cateva exemple si ca ne vor surprinde in mod placut.

Hope for the best!

Advertisements

5 thoughts on “H&M

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s