What’s with the “Charlie Chaplin” shoes invasion?

Voi cum va imaginati ca ar trebui sa arate un pantof feminin? Sau, altfel spus, ce ar trebui o femeie sa poarte ca sa nu renunte la feminitate? Credeti ca, de dragul trendului, trebuie sa isi achizitioneze orice, chiar daca nu i se potriveste luand in considerare, de exemplu, forma corpului?

Stiu ca raspunsul este “NU” la aceasta ultima intrebare! Dar sunt foarte curioasa sa aflu raspunsul si la primele doua intrebari. Cu toate acestea, am observat ca foarte multe femei, pentru a nu ramane in “urma trendului” ,  isi achizitioneaza toate piesele vestimentare care sunt prezentate de revistele de moda ca fiind “la mare cautare” in acel sezon.

Gresit! Mega-gresit! Designerii vin cu diverse si multiple idei, din care noi trebuie sa alegem ce ni se potriveste, astfel incat sa nu exageram sau sa o dam in ridicol. Pentru ca de la in trend sau asortat pana la kitsch e un pas mic ;).

Dar, revenind la pantofi si feminitate, afirm cu tarie ca pantofii barbatesti purtati de femei nu imi plac deloc. Stiu ca e o parere subiectiva si ca unele persoane au imbratisat acest look masculin destul de rapid fie pentru ca sunt in trend si magazinele de pantofi sunt invadate de acest model, fie pentru ca prefera un look masculin. A nu se intelege ca am ceva impotriva look-ului masculin, dimpotriva, ador pantalonii, imi plac si blazerele masculine pe care le-am mentionat aici, dar sunt total impotriva pantofilor, pe care i-am denumit eu “Charlie Chaplin” shoes :D. Make me wear such shoes! 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s