SJP

Sarah is the cover girl for Vogue! She was photographed by Mario Testino in an exclusive portofolio with her husband and her three adorable children (read more here). Her style is just perfect, always was!

Advertisements

4 thoughts on “SJP

  1. Ce editorial superb! Nu-l vazusem inca. Remarc si o tinuta Oscar de la Renta acolo? Cu siguranta, stiu ca este unul din preferatii ei. Si ai mei. 🙂 Probabil nu o sa ma abtin si o sa dedic si eu un articol editorialului, cu link back bineinteles. 🙂
    Ada

  2. Da, rochia alba genul sirena e Oscar de la Renta. Dar si superbul, simplul si elegantul costum Chanel galben, sa mai spun si de Manolo? 😛 Partea interesanta si care mi-a placut este ca editorialul o prezinta pe Sarah nu doar ca si a fashion idol, ci si ca mama. Si mi se pare superb cum Sarah a intrat atat de bine in rolul personalui Carrie, cand de fapt viata personala a actritei este la polul opus fata de cea a personajului din SATC.

    1. Da, personalitatea ei este foarte diferita si cu toate astea a fost perfecta pentru rolul lui Carrie. Mi-e dor de serial, cat de curand imi voi comanda intreaga serie pe Amazon cred. Link back maine, nu cred ca voi publica editorialul momentan, insa il mentionez cu siguranta. 🙂

  3. Eu l-am vazut de vreo 3 ori si parca as vrea sa mai las timp sa treaca pana la urmatoarea vizionare :))) si chiar daca suna a cliseu, ea este exact genul de femeie care iti demonstreaza ca nu exista femei urate ;), ci doar neingrijite sau fara stil :)))))))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s