Fashionsensitive

“Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get”.

Cred cu tarie ca viata are un dar aparte, al ei, de a te pune in diverse situatii surprinzatoare. Si mai cred ca aceste situatii apar inevitabil pe parcursul dezvoltarii noastre ca oameni si ca deciziile pe care le luam sunt la fel ca ciocolata care arata frumos impachetata in cutia ei, dar gustul poate fi amar sau dulce sau chiar ciudat, poate ciudat la modul placut, poate ciudat la modul dezagreabil :D.

Why this blog???

“Astazi voi lua o mica pauza de fashion.”

“Deja? Dar de-abia ai inceput, de-o luna?!”

“Da, fiindca vreau sa scriu putin si despre mine si ce m-a determinat sa fiu si eu just another wordpress.com member!”

“Aaaa…ok then!”

“In urma cu o luna am fost cooptata de o prietena de-a mea, mai funky asa ;), sa particip la un mic funshop care dureaza 8 ore/4 sedinte si care se numeste “Re-creeaza-te“, pus in -fun practica- de cei de la Life After Work. Trebuie sa recunosc ca am fost sceptica si am mers acolo fara sa am asteptari prea mari…dar…”

“Stii cum se zice, lucrurile bune si frumoase se intampla cand te astepti mai putin…”

“Asa e! Dar am intalnit si am discutat cu niste oameni, care, la fel ca mine, sunt in cautare. Si cand zic cautare, o fac la modul general, fiindca fiecare cauta un anume lucru, stare important/a pentru el/ea care sa ii implineasca si sa ii completeze ca oameni. Astfel, unii isi doreau sa isi schimbe profesia sau sa creeze o profesie noua cu skill-urile pe care le au, altii vroiau sa isi creeze propria religie, altii pur si simplu sa gaseasca modalitatea de a face anumite lucruri la care viseaza de mult, dar pe care nu le-au facut fiindca n-au gasit solutia sau timpul necesar pentru a le pune in practica pana acum.”

“Si tu ce cautai acolo?”

“Pai, eu nu stiam de la inceput ce vreau, adica stiam oarecum, dar nu eram sigura, asta a fost si dorinta mea: sa reusesc sa imi dau seama ce vreau! Grea incercare!”

“Si ai reusit sa iti dai seama ce vrei?”

“Dupa cum mentionam, eu credeam ca stiu ce vreau, credeam ca vroiam sa ajung sa fac ceva maret, sa infiintez sau sa lucrez intr-o organizatie internationala care sprijina copiii sau refugiatii sau sa rezolv situatia economica si conflictuala din Kosovo :P, etc. As I said: something big! Problema este ca nu cunosc nicio persoana din interior care ar putea sa imi dea date concrete despre ce se intampla efectiv intr-o asemenea organizatie.”

“Totusi, un scop nobil si se pot gasi multiple modalitati de a ajunge intr-o organizatie internationala in conditiile in care iti doresti atat de mult sa lucrezi intr-un asemenea domeniu.”

“Dam… dar Sandra, sa zic moderatorul funshop-ului, ne-a sfatuit sa punem pe-o hartie calitatile noastre, la ce am excelat noi copii sau adolescenti fiind, poate am exagerat putin folosind cuvantul excelat, dar iti dai seama ce inseamna, nu?”

“Adica care s-au dovedit a fi calitatile tale de-a lungul a 27 de ani.”

“Ai inteles! Si mi-am dat seama ca mi-a placut si am chiar reusit dintotdeauna sa organizez evenimente (de diverse feluri, incepand de la iesirile din liceu cu prietenii in diverse locuri – eu eram intotdeauna cu initiativa) pana la organizarea conferintelor in organizatia studenteasca la care m-am inscris in timpul facultatii (seminarii, conferinte atat pe plan local, cat si national). Apoi, in al doilea rand, si aici am avut parte de ajutorul unei prietene, imi plac hainele, pantofii, accesoriile si cred ca ma pricep cat de cat la ele :D! Asa mi s-a soptit din public! Dar intotdeauna am crezut ca e vorba de o chestiune superficiala, care nu ma reprezinta 100%, in plus tuturor femeilor le plac hainele! Dar prietena mea mi-a demonstrat contrariul!”

“Super! Inseamna ca domeniul in care ai excela ar fi PR-ul sau design-ul vestimentar!”

“Nu e chiar atat de facil sa tragi o concluzie! In plus, nu stiu daca design vestimentar neaparat, mai mult consiliere vestimentara :D! Poate ceva intre PR si consiliere vestimentara, poate pana la urma pot inventa si eu o profesie, sa imi transform hobby-urile in job! :D”

“Si te-ai gandit ca inceputul e un blog? Nu?”

“Exact! And this is fashionsensitive.wordpress.com all about!”

Advertisements

3 thoughts on “Fashionsensitive

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s